Woningmakelaar voor de koper

'Kan ik dat zelf?' Ja, vast! En met onze deskundigheid krijgt u het beste resultaat.


Wij helpen u graag bij het kopen van een woning. Dat heeft veel voordelen. Wij zijn niet emotioneel gebonden aan de woning die u wilt kopen. Daardoor hebben we een objectieve en  betere onderhandelingspositie. We kennen de klappen van de zweep en zijn zeer gedreven onderhandelaars.

Dat is echter één van de vele redenen.

Nog 6 punten die u aan het denken zullen zetten:

1.  Samen met u gaan we de woning bekijken. U krijgt van ons professioneel advies over de bouwkundige en juridische staat. Dit voorkomt later verrassingen. Met onze deskundigheid weten we waar we op moeten letten en wat voor u van belang is.  U krijgt een eerlijk advies en dit geeft later een goede oplevering van uw huis.
2. Wij nemen u als klant serieus. Dit blijkt uit het feit dat wij actief aan de slag gaan met uw bod. Wij bellen de verkoper en is dit vaak een sterk begin van de onderhandelingen. Ons contact is altijd persoonlijk en betrokken en dat levert het beste resultaat. 

3. Als aankoopmakelaar geven wij betrouwbare en gedegen informatie.  Wij adviseren voor alle objecten een bouwkundige keuring. Met dit kwaliteitskenmerk onderscheiden we ons van de andere spelers op de markt. U weet vooraf de staat van het object en de eventuele kosten voor herstel. Dit kunt u meenemen in de afweging tijdens uw besluitvorming.

4. U kunt bieden op basis van de vraagprijs. Wat is dan reëel? Wij vinden dat het niet gaat om de vraagprijs maar om de waarde. En die wordt vooraf bepaald op basis van de marktontwikkeling en prijsontwikkeling in dit gebied. 

5. Het is ook belangrijk om bij de onderhandelingen de juiste voorwaarden te stellen. Heeft u nog een eigen woning die verkocht moet worden? Is de hypotheek al rond? En wat dacht u van; erfdienstbaarheden, bijzondere bepalingen, kwalitatieve verplichtingen en dergelijke?
Wij begeleiden u graag in dit proces en zorgen dat alle voorwaarden meegenomen worden.

6. Bij het opmaken van de koopakte wordt veel juridische taal gebruikt. Wij begrijpen en doorgronden het hele document. Wij zorgen dat alle aspecten worden opgenomen en leggen het u desgewenst uit.


Bel of maak een vrijblijvende afspraak. Tijdens het gesprek bespreken we de mogelijkheden en kosten. En vraag rustig eens naar onze referenties.  

Bel naar nummer 088- 30 30 900 of vul onderstaand formulier in dan bellen wij u!


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring