Mijn favorieten

Huis aankopen

Geen aankoopstress met een aankoopmakelaar.

Een huis kopen is superleuk maar kan ook veel stress opleveren. Vaak ben je net te laat. Heb je toch een woning gevonden, loop je opeens met veel meer kijkers rond. Wat zijn je rechten? Wat zijn de rechten en plichten van een verkoper? Kan dit zomaar?

Er komen veel vragen op je af.
In zo'n geval kun je maar het beste een aankoopmakelaar van Spans makelaardij inschakelen.
Wij weten wat er kan en mag. We kunnen je van begin tot eind helpen maar ook kun je ons vragen voor losse onderdelen.
Jouw aankoopmakelaar gaat met je mee naar de woning kijken. Hij doet zijn uiterste best om de beste prijs voor het huis te krijgen.
 

 

Een huis kopen in 5 stappen

 

01 Waarom?


In de huidige woningmarkt is het verstandig om eens bij iemand aan tafel te gaan zitten die hier dagelijks mee bezig is. Veel particuliern vinden het lastig om tijdig bij die geschikte woning te zijn. Wat doe je als je een bericht ziet op facebook? Moet je enthousiast overkomen of juist niet? Wat als er meerdere koper zijn?
Een aankoopmakelaar van Spans geeft ook een reele verwachting van de kansen van wat je wilt.
 

02 Afspraak maken


Kun je hulp gebruiken met je zoektocht of heb je advies nodig op het moment dat je een huis hebt gevonden? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak met één van onze aankoopmakelaars.
We nemen samen veel zaken door. We geven aan welke stappen we gaan nemen en wat je mag verwachten.
 

03 Vrijblijvend gespek


Tijdens ons gesprek zijn we vooral benieuwd naar je verhaal. Waarom wil je verhuizen. Wat zoek je. Wanneer zou je willen verhuizen? En natuurlijk geven we aan wat wij voor je doen. Enfin een gesprek waarin we vooral over en weer veel informatie uitwisslen.
 

04 Het kostenplaatje


Zie je de meerwaarde van een aankoopmakelaar dan ben je ook bereidt om daarin te investeren. Hoe meer we voor je doen, hoe meer je zult investeren.
Veel mensen denken op dit punt dat ze deze kosten juist kunnen besparen door het zelf te doen. Uit ervaring weten we dat dit niet klopt.
Kopers die wij hebben geholpen geven juist aan dat ze beter uit zijn met ons erbij als aankoopmakelaar.
 

05 Aan de slag!


We gaan de markt afstruinen op zoek naar een geschikte woning voor jou.
Hebben we wat gevonden of heb je zelf een woning die je graag wilt bekijken? Dan plannen we een bezichtiging.
Je aankoopmakelaar gaat met je mee. Hij geeft een professioneel advies over de bouwkundige en juridische staat. De waarde stellen we vast en we maken een plan om over te gaan tot aankoop. De onderhandeling voeren wij namens u. Zo weet u zeker dat u het maximale eruit gaat halen met als resultaat de beste prijs. De koopovereenkomst nemen we samen door en ook bij de inspectie komen wij voor uw belangen op. Bij de notaris ontvangt u de sleutel. Gefeliciteerd. U kunt aan de slag in uw nieuwe woning!  

Maak nu een afspraak om met onze makelaar uw wensen door te nemen.
Bel 088 30 30 900.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring