Mijn favorieten

Woningmakelaar


Spans heeft méér in huis


Al meer dan 19 jaar actief in de markt. Doelbewust
 

Vanaf 2000 zijn we gevestigd in Nieuwleusen en hebben we een sterke positie in de markt. Veel verkopers hebben via ons hun woning verkocht. En heel veel woningzoekers werden koper en kochten hun woning via ons. Dat was misschien hun eerste woning. Op een prettige en aangename manier hebben we ze geholpen door het hele proces heen. Het kan ook zijn dat het een zg. doorstromer was. Een koper die ook nog een eigen woning had te verkopen. Ook die hebben we met raad en daad bijgestaan en perfect geholpen. Onze dienstverlening gaat verder en we luisteren graag naar uw verhaal en motivatie om iets te kopen of te verkopen.

In de loop der jaren is ons aanbod gegroeid. Zag je ons eerst vooral in Nieuwleusen, de laatste jaren komen we ook steeds vaker in Dalfsen, Balkbrug, Rouveen, Staphorst en De Wijk. Ons netwerk groeit. Steeds meer mensen merken op dat we het net even anders doen. Zorgvuldig, deskundig, betrouwbaar, eerlijk en met een hoge service.


Veel kopers en verkopers komen bij ons terug om opnieuw van onze diensten gebruik te maken. Dat doet ons goed en is een blijk van waardering en vertrouwen.

U kunt er bij ons van op aan dat wij bij verkoop u van begin tot eind begeleiden. Een huis verkopen is voor veel mensen een stressvolle periode. Dat begrijpen we. Laat de verkoop maar aan ons over. Het komt écht allemaal in orde. We nemen u de zorg uit handen en helpen u vanaf het eerste begin tot aan de notaris. We zorgen ervoor dat het voor u zo aangenaam mogelijk verloopt. U heeft immers al genoeg om na te denken over uw andere woning en bezig te zijn met voorbereidingen voor de verhuizing. Wij weten hoe we de verkoop moeten aanpakken, hoe we moeten inspelen op de markt en hoe we voor u het beste resultaat kunnen halen.

Kopers moeten goed begeleidt worden. Wij doen dat op een prettige en zorgvuldige wijze. Dat geeft vertrouwen en vergroot uw kans op verkoop.


Wist u dat de verkoop van een woning op verschillende manieren kan gebeuren?
Bent u op de hoogte van de verschillende verkooppakketen? We leveren diensten op maat!

Heeft u er wel eens over nagedacht dat een koper u later aansprakelijk zou kunnen stellen voor gebreken? Wij voorkomen dat op een unieke manier.

We zijn lid van de grootste vereniging van makelaars, de NVM. Voor u een zekerheid dat we voldoen aan allerlei kwaliteitseisen. De NVM kent een erecode die we van harte onderschrijven.

U ziet het. Spans heeft méér in huis. Ook voor uw huis.

Overweegt u om uw woning te verkopen? Doe net als vele anderen en zet vandaag een eerste stap.
Wij hebben een aantrekkelijk voorstel voor u. Het enigste dat u hoeft te doen is of ons te bellen onder nummer 088 - 30 30 900. U kunt ook uw gegevens op deze site invullen.

Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs en vertellen u de reële waarde van uw woning. Eerlijk, open, prettig en op een zorgvuldige manier.

Nieuwsgierig naar hoe wij uw woning verkopen? Bekijk ons item"hoe wij uw woning verkopen'. 
Uw woning op Funda? Bekijk ons item 'uw huis op Funda'.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring