Mijn favorieten

Woningmakelaar


Spans heeft méér in huis


Meer dan 18 jaar actief in de markt. Doelbewust
 

Vanaf 2000 zijn we gevestigd in Nieuwleusen en hebben we een sterke positie in de markt. Veel verkopers hebben via ons hun woning verkocht. En heel veel woningzoekers werden koper en kochten hun woning via ons. Dat was misschien hun eerste woning. Op een prettige en aangename manier hebben we ze geholpen door het hele proces heen. Het kan ook zijn dat het een zg. doorstromer was. Een koper die ook nog een eigen woning had te verkopen. Ook die hebben we met raad en daad bijgestaan en perfect geholpen. Onze dienstverlening gaat verder en we luisteren graag naar uw verhaal en motivatie om iets te kopen of te verkopen.

In de loop der jaren is ons aanbod gegroeid. Zag je ons in het begin vooral in Nieuwleusen, de laatste jaren komen we ook steeds vaker in Dalfsen, Balkbrug, Rouveen, Staphorst en De Wijk. Ons netwerk groeit. Steeds meer mensen merken op dat we het net even anders doen. Zorgvuldiger, deskundiger, betrouwbaarder en met een hoge service.

Veel kopers en verkopers komen bij ons terug om opnieuw van onze diensten gebruik te maken. Dat doet ons goed en is een blijk van waardering en vertrouwen.

U kunt er bij ons van op aan dat wij bij verkoop u van begin tot eind begeleiden. Een huis verkopen is voor veel mensen een stressvolle periode. Dat begrijpen we. Laat de verkoop maar aan ons over. Het komt écht allemaal in orde. We nemen u de zorg uit handen en helpen u vanaf het eerste begin tot aan de notaris. We zorgen ervoor dat het voor u zo aangenaam mogelijk verloopt. U heeft immers al genoeg om na te denken over uw andere woning en bezig te zijn met voorbereidingen. Wij weten hoe we de verkoop moeten aanpakken, hoe we moeten inspelen op de markt. Wie doelgroep is voor uw woning en hoe uw woning het beste verkocht kan worden.

Kopers moeten ook goed begeleidt worden. Bij ons worden ze prettig en met zorg behandeld. Ook dat geeft vertrouwen en vergroot uw kans op verkoop.

Een bedrijf is niets zonder personeel. Het is als een huis zonder bewoners.
Bij verkoop van uw woning gaat het om de mensen die bij Spans Makelaardij werkzaam zijn.

Wist u dat de verkoop van een woning op verschillende manieren kan gebeuren.
Heeft u er wel eens over nagedacht dat een koper u later aansprakelijk zou kunnen stellen voor gebreken. Wij voorkomen dat.


Dit is Edwin Dekker. Hij werkt al weer vier jaar bij Spans Makelaardij.
Hij kent de omgeving op zijn duimpje. Komt uit de Wijk en kan naast zijn enthousiaste handelwijze ook energie kwijt in de voetbal bij Wacker.

Als u ons opdracht geeft tot verkoop weet u zeker dat Edwin er alles aan doet om het goed te laten verlopen. Hij is nauwkeurig, adequaat en altijd voor u op zoek naar een goede koper.
Wij hebben een groot zoekersbestand. Edwin kent veel mensen waar hij al een huis mee heeft bekeken. De kans is heel groot dat hij voor uw woning ook al mensen kent die uw woning willen kopen.

Tijdens de verkoop begeleidt hij of Harry u door het hele proces. Edwin komt u graag vertellen wat wij doen bij de verkoop van uw woning.


We zijn lid van de grootste vereniging van makelaars, de NVM. Voor u een zekerheid dat we voldoen aan allerlei kwaliteitseisen. De NVM kent een erecode die we van harte onderschrijven.


Als u ons belt is de kans groot dat u Jenneke aan de lijn krijgt. Zij is sinds begin 2017 werkzaam bij Spans Makelaardij.

Ze helpt u om een afspraak te maken voor Harry of Edwin om bij u langs te komen om uw woning in verkoop te nemen.
Ook plant zij bezichtigingen met u in.

Daarnaast verzorgd zij natuurlijk ook andere afspraken zoals een opname voor een taxatie, waardebepaling of advies gesprek.
De fotograaf en andere bedrijven worden door haar aangestuurd.

Wilt u een brochure van een woning of heeft u andere vragen.
Met haar prettige telefoonstem, geduld en gedrevenheid komt het zeker in orde. 
Jenneke komt uit Nunspeet. Legt makkelijk contact en zal u altijd met respect en geduld helpen.


Jantje is een zeer actieve kracht. Zal niet snel op de voorgrond treden maar is een perfect kracht om op terug te kunnen vallen. Kent de mensen en de werkwijze bij Spans tot in detail, dat kan ook niet anders na 7 jaar.

U kunt erop vertrouwen dat de presentatie van uw woning perfect op internet komt te staan, daar zorgt zij wel voor.
Uw brochure zal er goed en compleet uit gaan zien.

Ze handelt direct en werkt de zaken goed af.
Ook is de kans groot dat u haar aan de telefoon krijgt. Ze is het tweede aanspreekpunt binnen ons kantoor.

Jantje komt uit Staphorst. Spreekt de taal van het dorp. Kent de omgeving en weet wat mensen beweegt. Uit eigen ervaring weet ze wat er bij een verhuizing komt kijken. 


Harry is makelaar. Daarnaast is hij eigenaar van Spans Makelaardij en coördineert hij tal van zaken. Woont in Nieuwleusen en kent de omgeving als zijn broekzak.
Bedenkt samen met de rest reclame en marketing campagnes. 

Coached en begeleid personeel. Is een luisterend oor voor velen. 
Komt bij u thuis voor een eerste gesprek. 
Met alle vragen rondom de verkoop van uw woning kunt u bij hem terecht. Veel energie zal hij in uw verkoop stoppen. De overige energie kan hij kwijt aan gezin en sporten.

Gedreven en met liefde voor het vak en de mensen waar het om gaat zal hij uw woning verkopen.


Daarnaast hebben we nog meer mensen die achter de schermen veel werk verzetten om uw woning te verkopen. We noemen Joke, Carine, Nadia en Klaas. Stille krachten die u niet snel zult treffen op ons kantoor maar wel zeer waardevol werk voor u doen.
Al deze mensen hebben gemeen dat ze zich volledig inzetten voor u. Kernwoorden die op het verkoopteam van Spans van toepassing zijn: betrouwbaar, gedreven, passie, geduld en toewijding.


U ziet het. Spans heeft méér in huis. Ook voor uw huis.


Overweegt u om uw woning te verkopen? Doe net als vele anderen en zet vandaag nog een eerste stap.
Wij hebben een aantrekkelijk voorstel voor u. Het enigste wat u hoeft te doen is of ons te bellen onder nummer 088 - 30 30 900. U kunt ook uw gegevens op deze site invullen.

Wij stellen u voor om met elkaar kennis te gaan maken. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs en vertellen u hoe wij ervoor zorgen dat uw woning verkocht wordt op een prettige, zorgvuldige manier.

Nieuwsgierig naar hoe wij uw woning verkopen? Bekijk ons item"hoe wij uw woning verkopen'. 
Uw woning op Funda? Bekijk ons item 'uw huis op Funda'.


 

Deskundig, betrouwbaar en jarenlange ervaring.

'Ontdek onze doelbewuste aanpak.' 
'Velen zijn u reeds voorgegaan.'

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring