Mijn favorieten

Daarom Spans MakelaardijDeskundig en enthousiast team

We zijn Lid van de grootste vereniging van makelaars NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Hierdoor is kwaliteit gewaarborgd. Daarnaast zijn onze taxateurs ingeschreven in Vastgoedcert en NRVT (het register voor taxateurs). We voldoen daarmee aan allerlei eisen en mogen ook taxaties voor banken verzorgen.

Onze makelaars zijn beëdigd. We handelen eerlijk, open en deskundig.  

Onze jarenlange ervaring geeft aan dat we staan voor ons vak. We weten wat het is om te 'makelen'. Al heel veel mensen hebben wij aan een nieuwe woning geholpen. Dat zit dus wel goed.

Wat ons verder onderscheidend maakt is dat we goed kunnen luisteren en dat we dat vertalen naar een goed plan van aanpak.

We hebben meerdere makelaars waardoor we flexibeler zijn bij het inplannen van afspraken. We gaan wel uit van een vaste makelaar voor uw woning.


Voorkomen van problemen na de overdracht
 

Weten wat je verkoopt voorkomt problemen achteraf. Hoe we dat doen en wat uw rechten en plichten zijn nemen we graag met u door.


Verkopen is presenteren. Daar zijn we goed in

Een kijker kan een koper worden. Zonder kijkers geen kopers. Een open deur? Tja, maar zo werkt het wel.
Laat je alleen die ene kijker komen die via facebook heeft gehoord dat je gaat verkopen? Of zou je beter de hele markt kunnen benaderen zodat je echt de beste prijs krijgt voor je huis. 
Hoe wij daar tegenaan kijken en wat je het beste kunt doen, vertellen wij u graag.

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring