Mijn favorieten

Medewerker Makelaardij

Steeds meer mensen kiezen voor de dienstverlening van Spans Makelaardij. Daarom krijgen we meer werk. Er moeten meer koopaktes worden gemaakt en meer taxaties uitgewerkt. Daarnaast moeten afspraken goed gestroomlijnd worden, een flink stuk agendabeheer. Er komen verkopers en kopers op kantoor en natuurlijk mensen die een woning zoeken. Marketingplannen moeten worden uitgevoerd. Foto’s moeten op Funda worden gezet. Kortom, om kwaliteit te leveren en deze groei bij te houden zoeken wij een
 

Medewerker Makelaardij

(32 - 40 uur)
 
Je werkzaamheden
Je helpt allereerst de huidige secretaresse. Daarnaast spring je bij om de assistent makelaar en de twee makelaars te helpen.
Ons kantoor is volop in ontwikkeling en daarom zal iedere dag zeer afwisselend en uitdagend zijn. Bereid je voor een boeiende dag. Je begint de dag met het doornemen van de e-mail. Daarna bekijk je de agenda. Als de telefoon gaat neem je die op. Als iemand een woning wil gaan bekijken plan je daarvoor zelfstandig een afspraak in. Je stuurt ze een bevestiging met een brochure van de woning. Een eerste kennismaking. Je sterke communicatieve vaardigheden kun je nu optimaal inzetten.
Mensen die bellen om hun woning te verkopen sta je vriendelijk te woord. Je zorgt voor een aangename eerste kennismaking en je maakt een afspraak voor één van de makelaars. De opname bereid je verder voor. Je zorgt ervoor dat nieuwe woningen op onze website en op Funda komen te staan.
Als er een woning is verkocht mag je de koopovereenkomst opmaken. Een leuke bezigheid. Je netheid en inzicht kun je hier zeker in kwijt. Marketingplannen werk je uit. Huurovereenkomsten verstuur je, brochures maak je op en verstuur je naar klanten. Enfin, voor je het weet is de dag al weer voorbij en ga je met een tevreden en trots gevoel naar huis.
 
Wie ben jij?
Secuur. Dat is het eerst waar mensen bij jou aan denken! Je bent breed inzetbaar en kan snel schakelen. Je bent ons visitekaartje en mede daarom beheers je de Nederlandse taal erg goed.
Je instelling is dienstverlenend en commercieel. Kwaliteit vind je net als wij erg belangrijk. Je beschikt over een gezonde dosis stressbestendigheid, bent loyaal en integer. Daarnaast heb je een enthousiaste houding, ben je vriendelijkheid en werk je graag met mensen samen.
 
Wij vragen
  • Minimaal HAVO-/MBO werk- en denkniveau (Mbo-niveau 4);
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je hebt goede computervaardigheden. Ofwel ben je snel ‘thuis’ in relatiebeheerprogramma’s
  • Je hebt feeling voor commerciële belangen
  • Je bent woonachtig in de regio
  • Bij voorkeur fulltime beschikbaar, doch minimaal 32 uur

Wij bieden je
Je komt werken in een fijn en gedreven team. Je kunt direct bij ons aan de slag. Je krijgt 25 vakantiedagen en een marktconform salaris. We hebben een professionele organisatie met alle faciliteiten om jouw werk goed te kunnen uitvoeren. Ons doel is dat je bij ons tot ontwikkeling komt. Groei in persoonlijkheid en werk, stimuleren we.
 
Interesse
Mail je brief met CV en een leuke foto van jezelf naar harry@spansmakelaardij.nl.
Vragen of meer informatie? Bel 088 - 30 30 900 of 06 53 33 33 67.
 
Reageren kan tot en met 11 februari 2019.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring