Aanbieding: een gratis Waardebepaling


Spans heeft méér in huis  


Inmiddels meer dan 19 jaar actief in de markt

Het kantoor van Spans Makelaardij is gevestigd in Nieuwleusen. Het werkgebied is in de brede regio. We hebben een sterke positie in de markt. Veel verkopers hebben via ons hun woning verkocht. Veel woningzoekers kochten hun woning via ons. Op onze vakkundige en enthousiaste manier hebben wij ze geholpen. Veel kopers hadden een hypotheek nodig en daarvoor weer een taxatie. Ook dat verzorgen we dagelijks zodat transacties doorgaan.

We helpen u graag bij de verkoop of aankoop van een woning. Misschien heeft de koper zelf ook een woning. Ook deze ‘doorstromer’ staan we bij met raad en daad. Wij geven ze graag een goed en eerlijk advies. Of u starter of doorstromer bent, voor ons maakt dat niet uit. We luisteren graag naar uw persoonlijke verhaal en maken tijd voor u vrij.

Onze dienstverlening gaat verder.

Veel kopers en verkopers komen bij ons terug om opnieuw van onze diensten gebruik te maken. Dat doet ons goed en is een blijk van waardering en vertrouwen.


U kunt er bij ons van op aan dat wij van begin tot eind begeleiden. Een huis verkopen is voor veel mensen een stressvolle periode. Dat begrijpen we. Wij doen er alles aan om het vooral ook een leuke periode te laten zijn. Het komt écht allemaal in orde. Wij nemen u alle zorg uit handen. We weten als geen ander hoe uw woning in de markt moet worden gezet. Hoe we de beste kopers kunnen benaderen en  hoe er bezichtigingen komen.  Daarnaast begeleiden we u door het hele verkoopproces: van  bezichtiging tot wat te doen bij een bod tot aan de overdracht bij de notaris.
Zo verloopt alles plezierig en fijn en kunt u verder wonen in het huis van uw toekomst. 

Spans Makelaardij heeft méér in huis. Ook voor uw huis. 

Test ons maar uit en bekijk onze actie!

We zijn lid van de grootste vereniging van makelaars, de NVM. Voor u een zekerheid dat we voldoen aan allerlei kwaliteitseisen. Deskundigheid, betrouwbaarheid en integriteit zijn kernwoorden die we erg belangrijk vinden. De NVM kent daarnaast een erecode die we van harte onderschrijven.

Overweegt u om uw huis te verkopen? Wij hebben een aantrekkelijk voorstel wat we graag met u bespreken.
Bel ons onder nummer 088 - 30 30 900 of u vult hieronder uw gegevens in. 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring