Mijn favorieten

Huis verkopen


Onbezorgd je huis verkopen 

Het verkopen van je huis kan nogal een uitdaging zijn. Een oude fiets zet je op marktplaats en je regelt het zelf met de koper. Maar hoe gaat dat bij een woning?

Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen.

De verkoopmakelaars van Spans Makelaardij kennen de woningmarkt als geen ander. Als NVM-makelaar voldoen we aan de hoogste professionele standaarden. Onze specialisten zijn inhoudelijk sterk, maar belangrijker is dat ieder van hen passie heeft voor hun vak. Dat merk je al vanaf het eerste moment.

 

 

Uw huis verkopen is 5 stappen.


     


01 Adviesgesprek
Tijdens ons adviesgesprek maken wij kennis met elkaar en bekijken wij uw woning. We vertellen over ons uniek verkoopplan en de voordelen die wij u geven. Ook bepalen we de waarde van uw woning. Alle vragen die u heeft over de verkoop kunt u stellen. We hebben veel te bespreken.
 

02. PromotieVerkopen is presenteren. Daar zijn we goed in. Hoe beter de presentatie hoe meer kopers er zullen komen. Wij maken gebruik van een uitgebreid marketingpakket wat volledig past in de markt. We zorgen voor een optimale positie op Funda. Al onze zoekers worden benaderd. We hebben een groeiend zoekersbestand en vaak komen daar al kijkers uit.
 

03 BezichtigingenEen goede bezichtiging is essentieel voor een optimaal verkoopresultaat. Onze makelaars zijn beëdigd en hebben kennis van zaken. We nemen de tijd om kandidaten rond te leiden. Na afloop krijgt u een terugkoppeling. Ook via uw digitale woningdossier kunt u alles volgen.
 

04 OnderhandelingenWij onderhandelen dagelijks met kandidaten over prijs en voorwaarden. Dat is onze specialiteit. Zo profiteert u van onze gedreven, vastberaden houding en jarenlange ervaring. Alle afspraken leggen we vast in de koopovereenkomst.
 

05 Deskundige afwikkelingHoe voorkom je dat je als verkoper later aansprakelijk wordt gesteld voor verborgen gebreken? Wat zijn rechten en plichten van partijen? Wat met asbest, houtworm, bodemverontreiniging of ander puin in de grond? Wij hebben tal van mogelijkheden om u hierin te helpen en dit op een juridisch correcte en gedegen wijze op te lossen.
Zodra de koopovereenkomst definitief is verzorgen wij de laatste handelingen. Voordat we naar de notaris gaan verzorgen we nog een laatste inspectie. U kunt de sleutels overhandigen. Uw woning is succesvol verkocht!

 

Cijfers waar we trots op zijn.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring