Mijn favorieten

Over Spansmakelaardij

Al meer dan 20 jaar zijn we actief in de onroerend goed markt.


De heer Spans, eigenaar en directeur is al meer dan 25 jaar werkzaam in de makelaardij. Onze expertise is mede gebaseerd op deze jarenlange ervaring en onze jaarlijkse educatie. Al zeker meer dan 1.000 opdrachtgevers hebben reeds gebruik gemaakt van onze diensten. Uit onderzoek onder onze klanten over hun tevredenheid over ons is gebleken dat we een bijzondere hoge score halen.

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Nieuwleusen. Een dorp dat zich kenmerkt door de aanwezigheid van vele vijver- en waterpartijen. Gelegen in een schitterend omgeving te midden van veel natuurschoon. In nabijheid van de Staphorster bossen en het natuurgebied van het Reestdal, waar het goed vertoeven is en er veel mogelijkheden zijn voor wandelingen, fietstochten en overige recreatiemogelijkheden. Tevens is Nieuwleusen geografisch zeer gunstig gelegen, op korte afstand van Zwolle. Het nieuwe industrieterrein ‘de Hessenpoort’ is zeer snel en goed bereikbaar. Nieuwleusen is voorzien van diverse voorzieningen zoals winkels, scholen en sportverenigingen, kortom een mooi dorp op te wonen, te werken en te recreëren. Ons kantoor maakt deel uit van het vernieuwde winkelcentrum.

Hoofdkantoor Spans makelaardij

Ons team werkt professioneel, ambitieus en cliëntgericht met veel kennis van de lokale en regionale onroerend goed markt. Uitgaande van een gedegen opleiding, ervaring in de makelaardij, woonachtig in het marktgebied, betrokken bij ontwikkelingen in de regio en de ambitie om al onze cliënten een heldere en complete dienstverlening te leveren, maken met elkaar dat wij u uitstekend begeleiden bij welke dienst dan ook.  


Breed in woningaanbod

In die 20 jaar dat we ons op de markt begeven zijn we al snel uitgegroeid tot marktleider in de regio. Door onze succesvolle werkwijze alsmede de uitstraling, kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid én het vertrouwen van de cliënten is het meest complete woningaanbod van de regio bij ons te vinden. Zoekers kunnen zich daarnaast breed bij ons oriënteren omdat we, als NVM-makelaar en lid van de sectie Wonen, beschikken over het complete woningaanbod van alle NVM-makelaars uit de regio. Van al onze woningen hebben wij een complete brochure samengesteld met onder meer diverse kleurenfoto’s, plattegronden en een situatietekening.

Ook specialist in woonboerderijen

Klik hier om naar de site van Het Betere Boerenerf te gaan. De laatste jaren is er een nieuwe en unieke formule door Spans ontwikkeld. Een makelaarsformule die alleen gericht is op de aan- en verkoop van woonboerderijen. De afgelopen tijd hebben we veel woonboerderijen verkocht en aangekocht. We liepen wat presentatie en onderscheidend vermogen tegen allerlei zaken aan. Omdat we dit verder landelijk willen inzetten hebben we een apart bedrijf hiervoor opgericht. Het Betere Boerenerf is de specialist in de aan- en verkoop van woonboerderijen. Wie bij het ene bedrijf zaken doet profiteert automatisch van het andere. Een optimale win-win situatie dus.

Wat maakt Spans onderscheidend van de rest?

Wij gaat net dat ene stapje verder in kwaliteit, dienstverlening en service.
We zijn ons ten volle bewust van uw doel!
We houden de regie in handen, zijn doortastend en vastberaden in hetgeen we voor u moeten doen.
Daarnaast zijn we inventief en spelen in op ontwikkelingen in de markt.
Maar dat zegt toch iedere makelaar? Klopt. Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.


De rol van makelaar verandert. 
Onze meerwaarde zit vooral in een perfecte markering voor uw woning. Vaak horen we 'je hebt maar 1 koper nodig'. Daar zijn we het niet mee eens. Want hoe meer kopers er voor uw woning zijn hoe beter de verkoop.
Wij zetten uw woning daarom breed in de markt. Hoe we dit doen en waarom Funda alleen niet voldoende is vertellen wij u graag.

Daarnaast komt onze kwaliteit na de bezichtiging ook naar voren. Hoe benader je iemand die heeft gekeken. Wat vraag je. Wat wil hij bieden.
We zijn er zeer bedreven in.
We weten hoe we voor u de beste prijs met gunstige voorwaarden voor u kunnen bereiken.

Wilt u na de overdracht geen gezeur. Ook dat voorkomen wij voor u op.
Als enigste makelaar in deze regio hebben we een unieke tool in handen die we hiervoor in zetten. 

Spans Makelaardij, voor een doelbewuste aanpak.

Bel 088 - 30 30 900 voor meer informatie of een afspraak.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring