Mijn favorieten

Diensten

Spans Makelaardij bestaat vanaf 2000. We zijn inventief, doortastend en hebben oog voor een hoge kwaliteit en een uitgebreide service. We spelen actief in op ontwikkelingen. Al heel veel mensen hebben wij succesvol geholpen. Ons tevredenheidsonderzoek is erg positief. Vrijwel iedereen beveelt ons aan  en zal een volgende keer weer voor ons kiezen. Daar zijn we trots op.

Keurmerk en kwaliteit
Om ervoor te zorgen dat we kwaliteit bieden zijn onze makelaars (HBO) geschoold en beëdigd.  Daarnaast zijn de makelaars, die ook taxateur zijn ingeschreven in diverse taxatie registers. Door jaarlijks scholing en educatie blijft kennis op pijl en voldoen we aan diverse wet- en regelgeving.

NVM
Als organisatie zijn we lid van de grootste vereniging van makelaars, de NVM. Deze landelijke vereniging kent veel leden. NVM-makelaar wordt en blijf je niet zomaar. We voldoen aan jaarlijkse educatie en ondergaan audits.  U profiteert hiervan!

Flexibel en bespaar op kosten
Een moderne en eigentijdse aanpak.  Profiteer van onze laagste courtage. Wij hanteren verschillende pakketten. Soms werken we op uur basis. Ook is ons courtage percentage lager als de koopsom hoger is. Wel zo eerlijk. Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om uw netto opbrengst. We rekenen het u graag uit dat u uiteindelijk bij ons het beste uit bent.
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring