Diensten


Spans Makelaardij bestaat al sinds 2000 en heeft dus al zo'n 19 jaar ervaring. De afgelopen jaren is de woningmarkt veranderd. Overal vindt u informatie en tips over het kopen of verkopen van een woning. Hierdoor is de rol van makelaars anders geworden. Toch blijft het mensenwerk en zijn praten en luisteren de centrale zaken waar het om gaat.

Wij hebben gekozen voor heldere kernpunten die belangrijk zijn in onze rol van makelaar.

  • Persoonlijk: wij vinden het erg belangrijk om uw persoonlijke situatie te kennen. We luisteren graag naar uw verhaal en uw beweegreden. Het kopen en verkopen van een woning gaat tenslotte om uw gevoel!
  • Actief: wij zijn zeer actief of het nu om verkopen of kopen gaat. Wij praten wat af. We stimuleren, maken anderen enthousiast en activeren velen!
  • Betrouwbaar: wij zijn altijd al een betrouwbare partij geweest en blijven dat ook. We doen wat wij beloven.


Daarnaast gaan wij net dat ene stapje verder in kwaliteit, dienstverlening en service. Wij zijn ons ten volle bewust van uw doel! Wij houden de regie in handen, zijn doortastend en vastberaden in hetgeen we voor u moeten doen. Ook zijn we inventief en spelen in op ontwikkelingen in de markt.

We hebben meer dan 3.500 collega NVM-makelaars omdat we lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Makelaars. Een organisatie die staat voor deskundigheid, integriteit en kwaliteit. Maar veel belangrijker is dat we al meer dan 1.000 verkopers hebben gehad. Groot kans dat u iemand kent of dat er iemand in uw buurt woont die via ons heeft gekocht of verkocht. Vraag ze maar naar hun ervaring met ons. We groeien nog steeds. Dat kan toch alleen als huidige opdrachtgevers tevreden over je zijn en dat ook aan anderen vertellen?


Verkopen is presenteren


Natuurlijk wilt u een prachtige kleurenbrochure, veel foto's, een pakkende tekst, plattegronden en misschien wel een item waarin u zelf kunt aangeven waarom u uw woning destijds heeft gekocht. Wat zijn volgens u de pluspunten van uw woning? Wat gaf u veel woongenot en hoe ervaart u de buurt of wijk? Een mening kan van doorslaggevend belang zijn voor een koper.
 

Doel: bereik meer kopers!

Door onze markt- en resultaatgericht marketingplan bereiken we veel kopers. We hebben een groot aantal zoekers, veel relaties, dus vast mensen waarvan we nu al weten dat ze uw woning willen kopen.

Door onze contacten met overige NVM-makelaars bereiken wij veel belangstellenden. Wij hebben toegang tot de bestanden met woningzoekers van alle makelaars in Nederland. Zo bereiken wij alle gegadigden in onze regio maar ook daarbuiten.


Bespaar op kosten!


Onze courtage is relatief laag! Vergelijk het maar met anderen. We brengen u graag een offerte uit.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring