Mijn favorieten

Producten van funda

Uw woning op Funda. Jazeker!
Wij zorgen voor een goede presentatie op Funda.
Daarnaast kan er nog meer op Funda om uw woning extra op te laten vallen.

Hieronder enkele producten van Funda:

1. Plattegrond 
Een Plattegrond helpt de online kijker om de potentie van een object in te schatten en zich de woning eigen te maken. Een Plattegrond geeft een overzicht van alle afmetingen en maakt inzichtelijk hoeveel vierkante meters de kamers zijn. Ook kan de online kijker de ruimte fictief inrichten met eigen meubels. Een Plattegrond biedt inzicht, interactie en ruimte om te dromen.
 

2. 360 graden foto 
360° foto’s geven het gevoel midden in een woning te staan en bieden een kans om werkelijk rond te kijken. Online kijkers bepalen zelf bij welke details zij langer stilstaan in bijvoorbeeld de woon- of slaapkamer. Heeft u meerdere 360° foto’s en maakt u zogenoemde HotSpots en InfoSpots aan, dan geeft u kijkers de gelegenheid zelf een interactieve tour door het huis te maken.
 
3. Videopromotie
Een Video bij uw presentatie op funda brengt de sfeer van een huis en de directe omgeving over. Met een Video kunt u inzoomen op de mooiste en belangrijkste aspecten van de woning, zoals het uitzicht, de lichtinval of authentieke elementen. De online kijker ervaart zo de sfeer van het huis optimaal en krijgt een voorproefje op de werkelijke bezichtiging.
 
4. Presentatiepakket 
Het Presentatie Pakket is een bewezen sterke combinatie van Plattegrond, 360° foto’s en Video. Samen zorgen deze producten namelijk voor een verdubbeling van de online kijkduur én het aantal contactaanvragen. Door uw huizen te presenteren met het Presentatie Pakket, wordt uw aanbod niet alleen 2x langer bekeken, maar krijgt u gemiddeld ook 2x meer contact met potentiële kopers.
 
5. Tophuis 
Door het grote aanbod op funda genereert een zoekopdracht vaak een lange lijst met woningen. De woningen op de eerste pagina’s van deze resultatenlijst krijgen uiteraard de meeste aandacht. Met Tophuis krijgt uw object gedurende één maand een hogere plaats in de resultatenlijst. En dat zorgt voor meer bekijks!
 
6. Promolabel 
Door het grote aanbod op funda genereert een zoekopdracht vaak een lange lijst met woningen. Een Promolabel biedt 40% meer presentatieruimte in de resultatenlijst, en zorgt ervoor dat de woning vaker wordt bekeken. Met een Promolabel kunt u een belangrijk verkoopargument onder de aandacht brengen, of de belangrijkste elementen van het huis benadrukken met een mozaïek van foto´s.
 
7. Open Huis topper 
Met de Open Huizen Dag Topper wordt een object gedurende 10 dagen hoger in de zoekresultatenlijst op funda geplaatst. Daarbij valt de vermelding extra op door de magenta kleur.
 
8. Woning in beeld
Met Woning in beeld bereikt u per maand ruim 3 miljoen potentiële kopers voor uw object of nieuwbouwproject. Hierdoor wordt uw object of nieuwbouwproject tot wel 100 keer vaker bekeken! Daarnaast kunt uw object of nieuwbouwproject ook heel gericht in beeld brengen door deze alleen via Woning/Project in beeld te presenteren aan woningzoekers die op zoek zijn in een bepaalde provincie.
Het object wordt dan alleen getoond als de bezoeker een object of project zoekt in de door u opgegeven provincie. De doelgroep van uw advertentie kunt u verbreden door te kiezen voor twee of drie provincies of heel Nederland. Kies in dat geval een ander pakket.
Kies voor deze als u één provincie wilt voor één maand. Geef de keuze van uw provincie aan ons door.
 
9. Woning in beeld
Zelfde als het pakket onder 8 maar nu kiest u voor een landelijke dekking.

Vragen hierover? Neem contact met ons op.
Uw woning ook op Funda? Bel voor een vrijblijvende afspraak.

U ziet het: Spans heeft méér in huis.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring