Mijn favorieten

Overige diensten

Naast aan- en verkoop van woningen en bedrijven en het taxeren ervan doen we nog meer.
Een korte opsomming.
 

01 Huur en verhuur

Bij het verhuren van woningen hebben we te maken met verschillende wetgeving.  Wij zoeken voor u een geschikte huurder. Na een uitgebreid antecedentenonderzoek leggen wij ons verslag aan u voor. We informeren u over uw rechten en plichten als verhuurder. Alle afspraken leggen we vast in de huurovereenkomst. De huur incasseren wij namens u. Ook de jaarlijkse indexeren verzorgen wij. Alles voor het beste rendement voor u. Zoekt u een huurwoning dan kunt u zich bij ons inschrijven.


02 Funda

Als uw woning bij ons te koop staat zijn er tal van mogelijkheden om uw woning nog beter te promoten via Funda. Wilt u meer online bezoekers, hogere resultaten en meer kans op bezichtigingen? Dan kunnen wij u hiermee helpen. Bespreek het met onze makelaars. 03 Hypotheken

We zijn volkomen onafhankelijk. Daarom hebben wij er voor gekozen om geen hypotheken aan te bieden. We werken samen met enkele goede, betrouwbare en correcte hypotheekadviseurs.


04 Vastgoedmanagement

Onder vastgoedmanagement  verstaan wij het voeren van administratief, technisch- en financieel beheer. Wij dragen zorg voor de diverse betalingen van bijvoorbeeld waterschapslasten, verzekeringspremie en onderhoudscontracten. Daarnaast verzorgen wij de dagelijkse gang van zaken rondom het afhandelen van onderhoud en klachten en voeren we controle uit op die werkzaamheden. Wanneer een object leeg komt nemen wij het weer in actieve verhuur en proberen zo snel mogelijk een huurder te vinden.

Tijdens de verhuurperiode zorgen wij voor de maandelijkse huurbetalingen. Bij gebreke door de huurder hanteren wij een actief aanschrijvingsbeleid. Een goed en actief beheer van uw onroerend goed verhoogd uw rendement!

Ook het beheren van de administratie van een Vereniging van Eigenaren (VVE) behoort tot dit pakket. Dit kan opgedeeld worden in financieel, technisch en bouwkundig beheer. Naast het feit dat wij het eerste aanspreekpunt zijn voor derden regelen wij de dagelijkse gang van zaken. Storingen en onderhoudswerkzaamheden worden adequaat door ons opgepakt.

Bij grotere klussen vragen we meerdere offertes op die we met het bestuur of op de ledenvergadering bespreken. De controle en betalingen van de facturen wordt maandelijks verzorgd en eens per jaar wordt de exploitatierekening, de balans en een begroting opgesteld. We verzorgen natuurlijk de notulen en de correspondentie van de eigenaren.


05 Second Opinion

Wordt uw huis maar niet verkocht?! Staat het al een tijdje bij een collega makelaar te koop? Misschien goed om over te stappen. Blijven zitten terwijl u niet tevreden bent geeft alleen maar ergernis. U zult er uw woning niet door verkopen. We hebben al heel vaak woningen van andere makelaars overgenomen. En met succes. Nadat wij het in verkoop namen was het snel en tegen een goede prijs verkocht.
 

06 Adviezen

Samengevat kennen wij drie soorten onroerend goed waar we actief in zijn:

1) woningen (bijv. eengezinswoningen; meergezinswoningen; 2/1 kap woningen; tussen- en hoekwoningen; appartementen en penthouses, vrijstaande woningen; (semi)-bungalows; woonboerderijen; villa’s; land- en herenhuizen e.d.);
2) bedrijven (winkel-, kantoor-, opslag- en bedrijfsruimte) vaak afgekort als BOG;
3) agrarisch en landelijk onroerend goed (boerderijen en grond), vaak afgekort als A & LV


Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Over bijvoorbeeld:

  • Waarde in verband met aangifte successie of andere zaken rondom erfenis of belastingdienst. 
  • Rood-voor-rood-regeling. Wat houdt het in? Wat kunt u er mee? Wat zijn mogelijkheden?
  • Vrijkomende agrarische bebouwing; Wat is het en wat biedt dat voor mogelijkheden?
  • Hoe krijg ik een betrouwbare huurder? Of kan ik iets huren bij jullie?
  • Ik ga scheiden: hoe zit het met de waarde van mijn woning?
  • Ik heb mijn woning bij een andere makelaar te koop staan maar ben niet tevreden. Kan ik overstappen naar Spans Makelaardij?
  • Mijn ouders willen mij een lening geven kan dat?
  • Kom ik in aanmerking voor een starterslening?En zo zijn er nog veel meer vragen.

Kom gerust langs of bel! 

Wij helpen u graag.


 


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring